دانستن انواع سبک های لوگو برای هر شخصی که ایدهی راهاندازی یک برند را دارد، امری ضروری است. هر طراح لوگویی برای معرفی موفق یک برند باید از انواع سبک های لوگو مطلع باشد تا با سلیقهی شخصی خود برند را به بیراهه نکشاند. امروزه کمتر کسی است که لوگو را بخش ناچیزی از هویت یک برند بداند. در این مقاله جهان لوگو را زیر و رو میکنیم تا با بررسی انواع آنها، قدرت پنهانشان را کشف کنیم. برای سفارش طراحی سایت با فریلنس پروژه همراه باشید.
سبک های مختلف طراحی لوگو
لوگو ابزاری برای نشاندادن هویت یک بیزینس محسوب میشود. در طراحی لوگو، زبانی مشترک وجود دارد. هر علامت تجاری که در اطراف خود میبینید دارای شکل و شمایل متفاوتی است.
از آنجا که لوگو اولین چیزی از برند شماست که مشتری با آن مواجه میشود درنتیجه گمان نمیکنم که بخواهید اولین برداشت از برندتان را خراب کنید. اینطور نیست؟ لوگوها انواع مختلفی دارند. برای اینکه لوگویی طراحی کنید که مناسب هویت برندتان باشد، ابتدا باید بدانید کدام سبک از لوگو پیام شما را بهتر به مشتری خواهد رساند:
انواع سبک های لوگو
1. پیکتوگرام یا لوگوی تصویری:
لوگوی تصویری یکی از انواع سبک های لوگو است که به آن پیکتوگرام نیز میگویند. در این نوع لوگو از تصویری استفاده شده است که ویژگیهای شرکت یا بیزینس شما را برجسته میکند.
این نمونه از انواع سبک های لوگو، تصویری عینی دارد به این معنا که وقتی مخاطب آن را مشاهده میکند، بلافاصله متوجه ایدهای میشود که در ذهنتان داشتهاید. به طور خلاصه باید گفت که پیکتوگرام نوعی از لوگو است که با یک تصویر از زاویهی دید کمپانی سخن میگوید.
استفاده از لوگوی تصویری زمانی که مخاطبی سواد خواندن و نوشتن نداشته باشد، نقش پررنگتری پیدا میکند. حتی اگر مخاطب شما از کشوری دیگر باشد و زبانتان را نفهمد، لوگوی تصویری، زبانی مشترک با او ایجاد میکند.
از جمله فواید این سبک لوگو این است که چون تصویری است به راحتی در ذهن مخاطب ماندگار میشود. همه ما میدانیم که ذهن حتی پس از یک نگاهِ سریع، نتیجهگیری خود را از آنچه که مشاهده کرده است انجام میدهد. برای طراحی لوگو حرفه ای کلیک کنید.
2. تایپوگرام یا لوگوی نوشتاری:
تایپوگرام یکی از دیگر انواع سبک های لوگو است که به آن لوگوی نوشتاری نیز میگویند. اساس این نوع لوگو همانطور که از نامش پیداست بر پایهی نوشته است. تایپوگرافی نوعی از مهارت طراحی است که توسط متخصصین طراحی لوگو انجام میگیرد.
طراحان در تایپوگرافی به طرحبندی و سبک نوشتار متن متناسب با هر حرفهای توجه میکنند. لوگوی نوشتاری انواع مختلفی دارد. برخی از آنها پیچیده و مفهومیتر هستند و مخاطب باید برای فهمیدنشان تأمل بیشتری کند، اما برخی دیگر از لوگوهای نوشتاری به سادگی میتوانند مفهوم مورد نظر برندشان را منتقل کنند.
لوگوهای نوشتاری پیچیده معمولا توسط بیزینسهای بزرگ انتخاب میشوند. این لوگوها اغلب به جهت ساختاری، بسیار ساده و از نظر مفهومی، پیچیده هستند. گاهی مفاهیم در پشت این نوشتههای ساده قایم میشوند و به سختی قابل تشخیص هستند. برخی دیگر از لوگوهای تایپوگرام برعکس مورد قبلی میتوانند مفاهیم را به سادگی منتقل کنند.
3. مونوگرام یا لوگوی نمادین:
مونوگرام یکی از انواع سبک های لوگو است که به آن لوگوی نمادین نیز میگویند. در این نوع لوگو با تمرکز بر جلوههای بصری و زیباییشناختی، یک الی چند حرف ابتدایی نام برند را برای معرفی آن استفاده میکنند و از آن یک نماد واحد میسازند.
4. لوگوهای کلاسیک:
لوگوی کلاسیک یکی از انواع سبک های لوگو است. در این نوع لوگو از فونتهای مختلف، تصاویر و نمادها برای معرفی برند استفاده میکنند. همانطور که میدانید سادگی از ویژگیهای یک لوگوی موفق است اما لوگوی کلاسیک در ظاهر بسیار شلوغ و درهم به نظر میرسد و به همین خاطر شانس کمتری برای ماندن در ذهن مخاطب دارد.